Vilka behov har ert företag?

ISY är ett företag som tillhandahåller tredjepartslogistik för både e-handel och andra verksamheter. Detta kan vara intressant för dig som behöver både lager och logistik.

Konkurrensfördelar med bra logistiklösningar

Enligt Handelsrådet ger bra logistiklösningar en fördel gentemot konkurrenter. Dessutom är det är en viktig del av lönsamheten, då det påverkar kostnadseffektiviteten, miljöhanteringen och exempelvis ökade krav på kundservice.

Varför tredjepartslogistik?

Svenskhandel poängterar nyttan av tredjepartslogistik då det ofta är mer effektivt och enklare att använda sig av än att sköta logistiken själv. Logistiken medför många och stora utmaningar och kostnader för bland annat hyra, personal och ett effektivt distributionssystem. Detta gör emellertid att varan snabbt når kunden. Detta blir särskilt en utmaning för växande företag, som oftast behöver få hjälp med olika lösningar skräddarsydda för dem, med hjälp av erfarna experter inom logistik

Snabb frakt

De har även ett helt nytt sätt att frakta och leverera varor tack vare vår affärsidé. Så det tar ca 2 dagar och paketet som du har beställt är hemma hos dig! Dessutom finns det flera intressanta lösningar på deras hemsida. Du hittar exempelvis mängder av anledningar till varför du ska använda deras tjänster. De arbetar alltid för att få så nöjda kunder som möjligt och de hoppas få dig som kund snart.