Växande företag

Att växa som företag kan innebära stora fördelar. Framförallt så får man en stabilare grund att stå på. Att det i ett senare skede kan vara så att man börjar bli trångbodda och är i behov av större och kanske fler kontor i andra städer är en positiv utveckling.

Med ett större företag så är det viktigt att man kanske finns placerade på olika orter i vårt avlånga land. Det kanske behövs en omlokalisering av vissa kontor som man redan har. Framförallt så är det oftast så att man blir för trångbodda på det man redan idag har. Man vill gärna ha kvar huvudkontoret på den ort där företaget startade och förlägga andra delar i företaget på andra orter där man behövs.

Många gånger så vill man vara där kunderna finns och då är ett lokalkontor ett bra sätt att synas på den platsen. Förvisso så kan det finnas både för och nackdelar att vara utspridda som företag, men många gånger så är det frågan om logistik. Det går att ordna gemensamma träffar med kickoffer och annat som gör att man alla inom företaget får träffas och umgås en eller ett par dagar om året.