Få hjälp med företagets marknadsföring

Inom företagande ingår många olika saker du måste känna till. En av de är marknadsföring. Idag är det också mycket viktigt att marknadsföring sker parallellt två olika plan. För det första är det den digitala världen som tagit över. För det andra finns många potentiella kunder kvar i den landbaserade världen.

Med det sagt har det blivit dyrare med effektiv och bra marknadsföring. På så sätt är det också essentiellt att hitta de som verkligen levererar bra resultat. Det är bara ett klick ifrån dig, när det gäller digital marknadsföring.

Vad är digital marknadsföring

För att kort säga vad digital marknadsföring är, kan vi säga att det handlar om att visa upp sig och synas online. I hela konceptet digital marknadsföring, är det enormt många olika komponenter som ingår. Det är också en rad olika faktorer som påverkar resultatet av varje applicerad komponent.

De fem viktigaste komponenterna i digital marknadsföring är responsiv hemsida, content, synbarhet i sociala media och E-postmarknadsföring samt sökmotoroptimering. Det finns också många förkortningar inom området.

  • SEO – Sökmotoroptimering
  • SEM – Sökmarknadsföring
  • SMO – Social Media Optimering
  • SMM – Social Media Marknadsföring

Sist men inte minst handlar också digital marknadsföring om annonsering online. Här finns det möjligheter att välja PPC (Pay Per Click) eller CPC (Cost Per Conversion).